top of page

Локација

Нашето студио се наоѓа во Влае, Скопје, поточно на кејот на реката Вардар, меѓу улиците „Теодосиј Гологанов“ и “Партизанска“ , зад Тинексот. Ве очекуваме!

Можете да нè контактирате на телефонските броеви, било кој од социјалните медиуми, на мејл, преку контакт формата подолу, или да нè посетите во нашето студио и да ја видите нашата работна атмосфера!

Контакт

Доколку имате потреба од проект или било какви консултации за архитектонски проект, основен проект, идеен проект или внатрешно уредување, Ви стоиме на располагање!

Контактирајте нè!

Телефон

072 314 835

078 454 272

Email

Социјални Медиуми

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page