top of page
Living room in the Midnight Interior, contemporary style with navy blue accents and light color scheme

Ентериер
Midnight

Сектор

Ентериер

Локација

Крива Паланка

Година

2021

Површина

64м2

Проектант

Архикс Студио

3д визуелизации

Архикс Студио

Eнтериер за млад доктор, кој евоцира софистицираност и едноставна стилизираност. Доминира морнарско сината боја, површините и формите се чисти и нема премногу текстури.

Дневната, кујната и трпезаријата се сместени во еден простор. Во дневната е поставен мал, светло сив тросед, шкафче за телевизорот и  полици. Во трпезаријата има висока трпезариска маса.

Ентериер на дневна соба со морнарско сина -- Living room navy interior design
Bedroom in the Midnight Interior, contemporary style with navy blue accents and light color scheme
Ентериер на спална соба во морнарско сина--- Bedroom navy interior design

Има две спални соби кои ја следат истата колор шема.

Во двете простории има работни катчиња со бироа со полици. Просторот е максимално искористен со поставување плакари околу/над креветите.

Дизајн на спална соба по мерка __ Bedroom interior design
Дизајна на спална соба по мерка со морнарско сина боја - bedroom interior design in navy blue

Погледнете повеќе слики во галеријата

Previous 

Next

bottom of page