top of page
Lux Interior with mint and wood tones

Eнтериер
Lux

Сектор

Внатрешен дизајн

Локација

Ченто, Скопје, Македонија

Година на проект

2021

Буџет

Проектант

Архикс Студио

3Д визуелизации

Архикс Студио

Површина

82 m2

LUX е ентериер со современ, речиси футуристички стил, за млад брачен пар. Станот има енергетична атмосфера, што се должи на силниот контраст, студиското осветлување и дрвени решетки во различни правци.

Централниот ѕид во дневната соба е темен, со бел текстуриран панел, зад кој е поставено скриено светло, на кој е поставен телевизорот. Панелот се повторува огледално на спротивниот ѕид, врамен во дрвена рамка составена од полици како вертикални елементи и решетка како хоризонтален елемент.

Ентериер на дневна соба модерна
Lux Interior kitchen with wooden bars and black mediapan
Дизајн на кујна темна и дрво --- Kitchen design in dark colors and wood

Кујната е во П форма, изработена во комбинација на дрвена текстура и темно сива. Шанкот е на ниво на работна маса обработен со дрвените решетки кои се повторлива тема во овој ентериер. 

Погледнете повеќе слики во галеријата

Дизајн на кујна soтемни тонови и дрво

Previous 

Next

bottom of page