top of page
Helena Kitchen Design in white and wood tones

Кујна
Helena

Сектор

Внатрешно уредување

Локација

Крива Паланка, Македонија

Година на проект

2021

Буџет

Проектант

Архикс Студио

3Д визуелизации

Архикс Студио

Клиентите нè ангажираа за дизајн на кујната Helena со цел да најдеме најфункционално режение за искористување на просторот и сместување на сите елементи. Просторот за кујната беше веќе изведен и ограничен од вратата за балконот и каналот за вентилација на средина на кујната.

Направивме неколку решенија во однос на распоредот, а по избор на дефинитивното решение направивме повеќе комбинации на материјали и текстури, кои можете да ги погледнете во галеријата.

Helena Kitchen Design in white and wood tones
Helena Kitchen Design in white and wood tones
Helena Kitchen Design in white and wood tones

Погледнете повеќе слики во галеријата

Previous 

Next

bottom of page